photo anigif4_zpsda620412.gif
 photo ynr2_zps57e13717.jpg
Norain Yusoff: Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)

Thursday, 10 October 2013

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)
Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)


Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online) | Assalamualaikum.. Akibat cerita nih tengah hot sekarang, dan ain langsung tak tengok tv sejak seminggu yang lalu.. Jom lah teman ain tengok cite nih online.. jom..jom..jom.. TQ to Abg Feroz coz sediakan link ini.. ohyeaahh~

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)

Sinopsis Love You Mr. Arrogant
Mengisahkan Zaara Amirah yang terperangkap dengan lamaran paksa dari seorang lelaki yang yang asing dalam hidupnya, Zafriel Irham. Kerana ingin mengelak dari mengahwini pilihan ibunya, Zafriel memaksa Zaara menjadi isterinya dengan menjanjikan sebuah Janji. Keputusan Zaara itu membuatkan hidupnya kacau bilau bila apabila terpaksa melayan sikap suaminya yang sangat ego. Adakah bahagia buat Zaara?
mungkin ramai lagi yang masih belum menonton drama Love You Mr. Arrogant atau terlepas episod untuk menonton di tv3 tapi anda masih boleh tonton online disini untuk episod² lepas.
Drama Love You Mr. Arrogant, dengar tajuk pon dah menarik hati gadis-gadis kan.. hehehe.. jom lah kita nonton Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online) ini sikalang.. jom2.. jom2.. jom2...
Love You Mr. Arrogant Episode 1
Love You Mr. Arrogant Episode 2
Love You Mr. Arrogant Episode 3
Love You Mr. Arrogant Episode 4
Love You Mr. Arrogant Episode 5
Love You Mr. Arrogant Episode 6
Love You Mr. Arrogant Episode 7
Love You Mr. Arrogant Episode 8

Love You Mr. Arrogant Episode 9
Love You Mr. Arrogant Episode 10
Love You Mr. Arrogant Episode 11
Love You Mr. Arrogant Episode 12
Love You Mr. Arrogant Episode 13
Love You Mr. Arrogant Episode 14
Love You Mr. Arrogant Episode 15
Love You Mr. Arrogant Episode 16
Love You Mr. Arrogant Episode 17
Love You Mr. Arrogant Episode 18
Love You Mr. Arrogant Episode 19
Love You Mr. Arrogant Episode 20
Love You Mr. Arrogant Episode 21

** JANA WANG DENGAN MUDAH**
Love You Mr. Arrogant Episode 22
Love You Mr. Arrogant Episode 23
Love You Mr. Arrogant Episode 24

Love You Mr. Arrogant Episode 25
Love You Mr. Arrogant Episode 26 (Akhir)

9 comments:

Dik bee said...

wah... u pun dah terperangkap ngan cite ni...hehe, welcome to the club... really love this drama...hakhak

CikPuanTatie said...

thanks for sharing these links

Anonymous said...

pembetulan...26 episode...bukan 24....tq

Anonymous said...

Knp episod 11 n seterusnya x blh bka

Norain Yusoff said...

link untuk episod2 akan datang akan di update dari semasa ke semasa.. stay tuned :)

Anonymous said...

ain, agk-3 berapa lama eah nk bagi link selepas ditayangkan di tv?

Norain Yusoff said...

ain juz link kan mana yg ada jek.. :)

Anonymous said...

Thank u so much Ain for the link akak appreciate sangat sebab keja mengikut giliran jarang dpt tengok tv, terima kasih:-)

Anonymous said...

Thank u 4 LUMA ep25, enjoying sampai emo la pulak.

Santapan Diri