Thursday, 10 October 2013

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)
Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)


Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online) | Assalamualaikum.. Akibat cerita nih tengah hot sekarang, dan ain langsung tak tengok tv sejak seminggu yang lalu.. Jom lah teman ain tengok cite nih online.. jom..jom..jom.. TQ to Abg Feroz coz sediakan link ini.. ohyeaahh~

Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online)

Sinopsis Love You Mr. Arrogant
Mengisahkan Zaara Amirah yang terperangkap dengan lamaran paksa dari seorang lelaki yang yang asing dalam hidupnya, Zafriel Irham. Kerana ingin mengelak dari mengahwini pilihan ibunya, Zafriel memaksa Zaara menjadi isterinya dengan menjanjikan sebuah Janji. Keputusan Zaara itu membuatkan hidupnya kacau bilau bila apabila terpaksa melayan sikap suaminya yang sangat ego. Adakah bahagia buat Zaara?
mungkin ramai lagi yang masih belum menonton drama Love You Mr. Arrogant atau terlepas episod untuk menonton di tv3 tapi anda masih boleh tonton online disini untuk episod² lepas.
Drama Love You Mr. Arrogant, dengar tajuk pon dah menarik hati gadis-gadis kan.. hehehe.. jom lah kita nonton Love You Mr. Arrogant (Full Movie Online) ini sikalang.. jom2.. jom2.. jom2...
Love You Mr. Arrogant Episode 1
Love You Mr. Arrogant Episode 2
Love You Mr. Arrogant Episode 3
Love You Mr. Arrogant Episode 4
Love You Mr. Arrogant Episode 5
Love You Mr. Arrogant Episode 6
Love You Mr. Arrogant Episode 7
Love You Mr. Arrogant Episode 8

Love You Mr. Arrogant Episode 9
Love You Mr. Arrogant Episode 10
Love You Mr. Arrogant Episode 11
Love You Mr. Arrogant Episode 12
Love You Mr. Arrogant Episode 13
Love You Mr. Arrogant Episode 14
Love You Mr. Arrogant Episode 15
Love You Mr. Arrogant Episode 16
Love You Mr. Arrogant Episode 17
Love You Mr. Arrogant Episode 18
Love You Mr. Arrogant Episode 19
Love You Mr. Arrogant Episode 20
Love You Mr. Arrogant Episode 21

** JANA WANG DENGAN MUDAH**
Love You Mr. Arrogant Episode 22
Love You Mr. Arrogant Episode 23
Love You Mr. Arrogant Episode 24

Love You Mr. Arrogant Episode 25
Love You Mr. Arrogant Episode 26 (Akhir)

9 comments:

  1. wah... u pun dah terperangkap ngan cite ni...hehe, welcome to the club... really love this drama...hakhak

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing these links

    ReplyDelete
  3. pembetulan...26 episode...bukan 24....tq

    ReplyDelete
  4. Knp episod 11 n seterusnya x blh bka

    ReplyDelete
  5. link untuk episod2 akan datang akan di update dari semasa ke semasa.. stay tuned :)

    ReplyDelete
  6. ain, agk-3 berapa lama eah nk bagi link selepas ditayangkan di tv?

    ReplyDelete
  7. ain juz link kan mana yg ada jek.. :)

    ReplyDelete
  8. Thank u so much Ain for the link akak appreciate sangat sebab keja mengikut giliran jarang dpt tengok tv, terima kasih:-)

    ReplyDelete
  9. Thank u 4 LUMA ep25, enjoying sampai emo la pulak.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca blog Ain nih.. In Shaa Allah ain akan jejak balik nanti..

*P/S: Jangan guna ayat yang tak elok untuk komen, jangan mencarut atau mencabul.. Kerana anda mungkin akan di tangkap oleh pakcik polis.. haaha..